Pret cabina foto. Afla in ce buget te poti incadra

by

Lectura: 4 min
Prin acest articol, ne dorim sa iti raspundem la una dintre cele mai importante intrebari despre cabina foto. Cat costa toata aceasta distractie pentru nunta Ne bucuram ca vrei sa stii si aceste detalii despre serviciul de cabina foto. Intai de toate, vrem sa iti explicam putin despre ce ar trebui sa includa orice pachet de cabina foto pentru o experienta reusita. 1. Cand ne gandim la cabina foto, ne gandim la distractie. Daca discutam despre distractie, atunci de ce nu ar trebui sa existe limite la poze. In acest sens, noi credem ca orice pachet de cabina foto ar fi bine sa contina un numar nelimitat de fotografii (atat digitale, cat si printate). Pentru pozele digitale, optiunea de share pe email ii ajuta pe invitati sa se bucure instant de pozele facute la cabina foto. Mai ales daca sunt dornici sa dea share pozelor pe social media :D. 2. Pentru ca pozele sa fie pastrate in mod ingrijit la petrecere, acestea isi merita locul in plicuri. Motivul este ca astfel vei evita ca din greseala sa murdaresti sau sa pierzi vreo poza. 3.  Daca vei folosi pozele pe post de marturii pentru invitati, atunci ar fi dragut ca in sablonul acestora sa apara si numele mirilor si data evenimentului. Astfel, invitatii nu vor uita la ce eveniment s-au distract copios la cabina foto. 4. Care este scopul principal al cabinei foto? Sa starneasca hohote de ras, corect! Pentru asta, este necesar ca din orice pachet de cabina foto sa nu lipseasca recuzita amuzanta. 5. In mod normal, la un eveniment la care este prezenta cabina foto, ar trebui automat sa existe si un asistent foto. Motivul este ca ajuta invitatii sa se distreze, ii incadreaza corect in poze si este in totdeauna pregatit sa rezolve o eventuala problema tehnica.

Bugetul pentru cabina foto

Informatiile de mai jos te vor ajuta sa iti faci o idee despre cat buget poti aloca pentru distractia de la nunta. ⚠️ Informatiile despre pachetele de mai jos corespund strict ofertei Cheerup. In cazul altor furnizori, preturile si pachetele pot fi diferite. Vom clasifica preturile in functie de modelele de poze.

Poze in format 5×15 cm – Strips

Pentru pachetele de cabina foto cu poze-colaj in acest format, preturile sunt cuprinse intre 250 si 700 de euro, in functie de durata (4, 6 sau 8 ore).

Un pachet de acest gen include:

  • Poze nelimitate in format digital
  • Poze printate nelimitat (daca sunt poze de grup, fiecare persoana care apare in poze va primi cate un exemplar printat!)
  • Plicuri pentru poze
  • Fundal fizic (la alegere)
  • Sablon personalizat (contine un sablon ales dintr-un catalog, numele mirilor si data nuntii)
  • Accesorii fizice si placute cu text (recuzita amuzanta)
  • Asistent foto
  • Posibilitate de share pe email sau Facebook
  • Galerie online protejata cu parola (valabila 60 de zile, transmisa prin link de Dropbox)
  • Guestbook (include instrumente de scris si lipici)

2. Poze colaj, in format 10×15 cm

In acest caz, preturile sunt tot intre 250 si 700 de euro pentru 4, 6 sau respectiv 8 ore. Pachetul include aceleasi beneficii ca la pachetul precedent, singura diferenta este modelul de poze. Te poti informa mai in detaliu despre acest tip de poze din articolul “Top 3 modele de poze la cabina foto pentru nunta“. Tot in cadrul acelui articol vei gasi si avantajele acestui pachet si exemple de poze.

3. Poze cu un singur cadru, in format 10×15 cm

Preturile pentru acest pachet sunt cuprinse intre 400 si 800 de euro (interval de 4, 6 sau 8 ore)

Include tot ce cuprind si pachetele mentionate anterior, doar ca pozele au un singur cadru larg pe poza. Informatii suplimentare despre acest pachet sunt prezentate in articolul “Top 3 modele de poze la cabina foto pentru nunta“.

4. Poze cu un singur cadru, in format 10×15 cm – cabina foto cu accesorii digitale

Pentru o varianta de distractie la cabina foto in care interactiunea se imbina cu tehnologia high-tech, preturile se incadreaza intre 400 si 900 de euro pentru acelasi interval orar mentionat anterior. Diferenta dintre acest pachet si celelalte 3 prezentate mai sus este ca ofera posibilitatea de personalizare a pozelor cu accesorii digitale, desene si mesaje care pot fi realizate pe poze. Optiunea interactiva este facilitata de ecranul tactil cu care este prevazut acest tip de cabina foto.

5. Extraoptiuni

Pentru o experienta completa, poti alege diverse extraoptiuni pentru cabina foto. Printre exemple se numara: magnetizarea cu benzi magnetice => pozele se transforma in marturii pentru invitati; placute personalizate cu mesaje amuzante pe care le concepi chiar tu; sablon personalizat conform tematicii, panou cu flori din matase sau panou din baloane. Preturile pentru toate aceastea sunt cuprinse intre 20 si 200 de euro. Daca iti doresti sa afli bugetul exact pentru ce iti doresti, recomandarea noastra este sa ceri oferte personalizate. In functie de optiunile tale, va rezulta un pret mai clar, pe care il poti include in bugetul dedicat nuntii. Nu uita ca pretul se reflecta atat in calitatea intregului serviciu (claritatea pozelor, consumabilele foto profesionale), precum si in alte costuri (transport, asistent foto si timpul de montare/demontare a cabinei foto). Un alt sfat este sa fii cu ochii pe promotiile pe care furnizorii de cabina foto le lanseaza frecvent pentru viitorii miri. Astfel, poti sa economisesti sume importante de bani pe care le poti folosi in alt scop pentru nunta pe care ti-o doresti. In continuare, vei putea citi un articol despre “instrumentele de distractie”. Evident, ne referim la propsurile pentru cabina foto . Afla mai multe aici despre “Tipuri de propsuri pentru cabina foto la nunta“.

Publicat in 26 Mar 2019 la 11:20:00 si actualizat in 10 Mar 2020

Nu uita sa distribui articolul!

Articole similare

You have Successfully Subscribed!