Afla cum poti sa compari mai multe oferte de cabina foto

Afla cum poti sa compari mai multe oferte de cabina foto

Atunci cand pornesti in goana dupa oferte de cabina foto pentru nunta, iti doresti sa ai parte de o experienta reusita. Ultimul lucru de care ai nevoie este un stres in plus.

O experienta reusita cu un furnizor de cabina foto depinde de mai multe aspecte. Ca atare, am decis sa iti impartasim ideile noastre in materie de cum sa compari mai multe oferte de cabina foto.

Asa cum probabil ai observat si in cazul tau, organizarea nuntii genereaza mult stres, asa ca noi vrem sa iti facem “misiunea” mai usoara. In cele ce urmeaza, iti ghidam pasii ca sa gasesti varianta potrivita pentru tine din marea de oferte de cabina foto pentru nunta.

Criterii de evaluare a ofertelor de cabina foto

1. Experienta pe piata

In primul rand, ceea ce merita sa stii este ca un furnizor de cabina foto cu experienta pe piata este un criteriu extrem de relevant. Va fi intotdeauna pregatit sa faca fata oricarei situatii neprevazute si va oferi mereu solutii potrivite. De asemenea, experienta indelungata pe piata arata ca este de incredere.

Cheerup este pe piata din anul 2013. Incepand de atunci s-a axat pe furnizarea calitativa a serviciului de divertisment tip cabina foto (photo booth).

2. Gradul de informare

Un alt criteriu de selectie important este modul in care te informeaza despre optiunile pe care le ai. Un furnizor caruia ii pasa de clienti, iti explica pas cu pas cum sa ajungi la varianta ideala de cabina foto pentru nunta ta. 

Recomandarile de la un furnizor sunt intotdeauna binevenite, mai ales daca in trecut nu ai mai inchiriat o cabina foto pentru un alt eveniment. 

In plus, daca vei avea nevoie de sfaturi legate de alte servicii pentru nunta, ar fi minunat daca iti da mici hint-uri. Un mic ajutor nu strica :).

3. Print-uri nelimitate. Ce inseamna?

Vrem sa iti impartasim un secret legat de ceea ce inseamna de fapt ”nelimitat”. Sa luam exemplul optiunii de “poze printate nelimitat”. Este important sa te asiguri ca se printeaza fotografii pentru fiecare invitat din poza, nu doar 2 print-uri per poza.

Iti doresti ca fiecare invitat sa primeasca un exemplar din poza in care apare, nu? 

Printuri-Nelimitate

Asadar, daca intr-o poza s-au fotografiat 10 persoane, se vor printa 10 poze.

4. Design sablon poza personalizat

Ne-am gandit ca ar fi util pentru tine sa stii ce inseamna aceasta optiune. Design personalizat poate sa insemne doar un sablon (template) simplu, ales dintr-un catalog predefinit.

De asemenea, mai poate sa insemne si sablon realizat de la zero. In acest caz, tu alegi culorile, simbolurile, elementele tematice, font-ul pentru text, etc.).

Astfel, este bine sa te informezi inca de la inceput in ce consta design-ul personalizat al sablonului pentru poze.

Cheerup poate sa realizeze ambele variante pentru voi. Daca va doriti ca tematica nuntii sa se regaseasca si in sablonul pozelor de la cabina foto, no problem 😀.

collage-experience-oana-bog

5. Calitatea pozelor printate

Acesta este un criteriu foarte relevant de care nu ar trebui sa uiti atunci cand compari ofertele de cabina foto. Ar fi de preferat sa te interesezi de acest lucru ca sa nu ai parte de surprize neplacute la nunta. Va fi prea tarziu atunci 🕕.

Poti propune sa mergi la sediul furnizorilor si sa faci o poza de test ca sa vezi cum arata efectiv pozele printate. 

Calitatea imprimantei, a hartiei si a benzilor magnetice sunt foarte importante atunci cand discutam despre o livrare ideala a serviciului de cabina foto. 

Poze-Photo-Booth-Nunta-Cheerup

Mai mult decat atat, fotografiile merita sa fie pastrate in plicuri ca sa nu fie ratacite sau eventual murdarite cu mancare.

Suntem convinsi ca va iti doresti ca fotografiile sa se printeze rapid, iar invitatii sa nu fie nevoiiti sa astepte zeci de minute ca sa isi primeasca pozele.

Sfatul nostru este sa intrebi ce tip de imprimanta se foloseste pentru printare (imprimanta cu cerneala sau imprimanta cu printare termica).

In cazul imprimantei cu cerneala, o poza se printeaza in aproximativ 40 de secunde. Dupa parerea noastra, 40 de secunde pentru o poza inseamna ...o vesnicie.

Astfel, invitatii sigur se vor plictisi asteptand sa li se printeze pozele. Cel mai probabil vor reveni la cabina foto peste ceva timp si vor cauta pozele cu ei intr-un mare teanc (ceea ce iar le va lua din timpul in care ar putea sa se distreze).

In plus, este foarte probabil ca pozele sa isi piarda din culoare ... pe degetele invitatilor 😞.

In ceea ce priveste printare termica, o poza se printeaza in 12 secunde, iar calitatea pozelor este una net superioara. Nu trebuie sa te ingrijorezi pentru ca in acest caz, culorile vor ramane pe poza si vor rezista mult timp.

Mai mult decat atat, claritatea pozei pe hartia fotografica va fi ireprosabila.

6. Atitudinea asistentului foto

In mod inevitabil, un furnizor lucreaza cu multi oameni. Asadar, asistentul foto (reprezentant al furnizorului) trebuie sa aiba o atitudine orientata spre client. Clientul trebuie sa simta ca a facut cea mai buna alegere in materie de furnizor pentru cabina foto.

Asistentul de la cabina foto nu este responsabil doar sa apese pe cateva butoane si sa monteze si demonteze echipamentul.

Nu este un robotel 🙈.

Asistentul este responsabil si de buna dispozitie a celor care vin sa faca poze. Un asistent ideal amuza invitatii, ii incadreaza corect in cadru pentru poze si ajuta cu informatii daca cineva ii adreseaza intrebari.

Desigur, printre principalele sale atributii se numara grija ca echipamentul cabinei foto sa functioneze corespunzator.

articol-blog-cabina-foto-la-nunta-07-1

Asistentii de la Cheerup sunt intotdeauna gata de distractie si au o atitudine profesionala, indiferent de evenimentele la care participa. Pun calitatea serviciului si satisfactia clientului pe primul plan.

Simtul umorului face parte din natura lor si intotdeauna se asigura ca toata lumea este multumita.

Acestea ar fi cele mai importante criterii de selectie atunci cand compari ofertele de cabina foto. Daca tii cont de acestea, atunci cu siguranta te vei bucura de o experienta reusita cu furnizorul de cabina foto.

Te intrebi care este pretul pentru o asemenea distractie? Afla cat poti sa bugetezi dupa ce citesti si "Pret cabina foto. Afla in ce buget te poti incadra". Dupa ce il vei citi, iti va fi mai usor sa iti dai seama cum sa imparti cheltuielile pentru partea de divertisment la nunta.

Mai jos iti prezentam un mic testimonial din care vei afla putin din ceea ce inseamna experienta cu Cheerup 📸

Rezerva Cabina Foto Cheerup Photo Booth pentru Nunta

 New call-to-action

Publicat in 30 Aug 2018 si actualizat in 12 Apr 2019

Categorie: Cabina Foto Nunta

Nu uita sa distribui articolul!

Citiți și: