Inchiriere cabina foto pentru nunta. Cand este bine sa o rezervi?

Inchiriere cabina foto pentru nunta. Cand este bine sa o rezervi?

Este binecunoscut faptul ca atunci cand iti planifici nunta, iti faci o lista cu ordinea prioritatilor. Organizarea nuntii se face pe etape care se leaga una de cealalta intr-o maniera logica.

De ce credem asta? Iti dam doua exemple: nu poti inchiria restaurantul pana nu ai stabilit data nuntii. La fel cum nu poti trimite invitatiile de nunta pana nu ai stabilit care va fi data, cine vor fi nasii, la ce biserica va avea loc cununia religioasa si care va fi restaurantul.

Vezi? Toate au un fir logic care este urmat pentru organizarea eficienta a nuntii.

Cu cat timp inainte de nunta este bine sa inchiriezi cabina foto?

Bun, ai decis ca vrei sa inchiriezi o cabina foto pentru nunta. Felicitari, ai luat o decizie foarte inspirata!

Nunta-Elena-Nick-05

Probabil ca acum te intrebi cand este recomandat sa te ocupi de rezervarea acesteia. Din experienta noastra de pana acum, iti recomandam sa te ocupi de rezervarea unei cabine foto cu aproximativ 12 luni inainte de data nuntii.

Nu am ales acest interval in mod intamplator.

Inainte sa cauti oferte pentru cabina foto, este nevoie sa te asiguri ca ai bifat alte aspecte organizatorice. Motivul este simplu: asa cum spuneam anterior, furnizorii se contracteaza in functie de prioritati.

Mai intai stabilesti data nuntii, apoi rezervi localul (cele mai importante elemente din organizare). Dupa aceea, poti cauta oferte pentru DJ sau formatie si serviciile foto-video.

Abia dupa ce bifezi toate aceste etape din lista, te poti ocupa de rezervarea unei cabine foto.

De ce este bine sa rezervi cabina foto din timp?

Este o intrebare foarte buna. Ca sa intelegi mai bine de ce merita sa te ocupi de cabina foto cu cateva luni bune inainte de nunta, iti oferim mai jos 10 motive:

  1. Te asiguri ca furnizorul respectiv are un echipament disponibil pentru data nuntii tale. Foarte multi miri inchiriaza cabina foto din timp si este posibil ca un furnizor sa nu aiba disponibilitate pentru data ta, daca decizi sa rezervi cabina cu putin timp inainte de nunta;
  2. Eviti situatia in care furnizorul preferat de cabina foto sa nu poata rezerva cabina deoarece solicitarea este prea din scurt. Cu alte cuvinte, nu va avea timp suficient ca sa pregateasca tot necesarul pentru eveniment;
  3. Poti respira usurat/a pentru ca ai rezervat cabina foto pe care ti-o doresti si ca furnizorul are tot necesarul disponibil pentru tine (fundalul fizic pe care ti-l doresti, toate accesoriile preferate, etc.);
  4. Furnizorul va avea timp suficient ca sa gaseasca varianta ideala de design personalizat si sa o realizeze conform indicatiilor tale;
  5. Poti sa beneficiezi de discount atractiv daca inchiriezi cabina foto din timp. Multi furnizori lanseaza promotii care includ discount-uri valabile pe o perioada scurta. Fii cu ochii in patru!
  6. Daca inchiriezi cabina foto din timp si achiti integral in avans, poti sa te bucuri de discount-uri si mai mari;
  7. Primesti bonusuri care ti se ofera pentru contractarea cu mai multe luni inainte de eveniment;
  8. Te asiguri ca ai la dispozitie un serviciu de divertisment pentru invitati;
  9. Bifezi de pe lista si grija marturiilor pentru invitati. Astfel, economistesti niste banuti pe care i-ai fi dat pe un alt produs. In plus, economisesti si timp in cazul in care te gandeai sa realizezi tu manual marturiile pentru invitati;
  10. Vei avea mai mult timp de relaxare inainte de eveniment (chiar daca este greu de crezut, ajuta sa ai griji in minus cu o luna inainte).

Daca totusi vrei sa inchiriezi cabina foto mai tarziu...

In cazul in care nu ai realizat ca vrei sa ai cabina foto la nunta inca de la inceputul organizarii, nu te ingrijora! Solutii se gasesc in orice situatie. 

Poti cere oferta cu 6, cu 3 sau chiar cu 2 luni inainte de data fericitului eveniment. Cu toate acestea, cu cat bifezi mai devreme aspectele care tin de organizarea nuntii, cu atat de vei bucura de mai multe avantaje financiare si vei scapa de griji in preajma evenimentului.

In continuare, iti propunem sa citesti despre modul in care poti compara ofertele de cabina foto, ca sa obtii un serviciu de calitate. Vezi in articolul "Afla cum poti sa compari mai multe oferte de cabina foto''.

Rezerva Cabina Foto Cheerup Photo Booth pentru Nunta

Publicat in 25 Mar 2019 si actualizat in 10 Apr 2019

Categorie: Cabina Foto Nunta

Nu uita sa distribui articolul!

Citiți și: