Care este diferenta dintre fotograf si cabina foto?

by

Lectura: 3 min
In urma discutiilor purtate cu numerosi miri, am intalnit des intrebarea: “Daca voi avea fotograf la nunta, de ce sa inchiriez si cabina foto?”. Tocmai de accea, am fost inspirati sa scriem articolul de fata, in care vom raspunde la aceasta intrebare cu argumente. Toata lumea stie cu ce se ocupa un fotograf, insa este bine sa stii cum se delimiteaza conceptul de cabina foto fata de activitatea fotografului. De aceea, in cele ce urmeaza iti vom explica diferenta dintre fotograf si cabina foto la nunta. Atat fotograful, cat si conceptul de cabina foto au arta fotografica drept punct comun. Cu toate acestea, exista diferente cand vorbim despre rolul celor doua tipuri de servicii.

Care este rolul fotografului la nunta?

Fotograful joaca un rol foarte important in aceasta zi. Isi incepe activitatea inca din dimineata evenimentului, fotografiind fiecare etapa din ziua nuntii. Acesta va surprinde in cadrele sale evenimentul de la A la Z, de la pregatiri pana la momentul servirii tortului. In plus, fotograful imortalizeaza momentele cheie de la nunta, dar si cadre deosebite si instantanee cu invitatii. camera foto Nu trebuie sa te ingrijorezi pentru ca un fotograf de nunta profesionist simte exact cand o ipostaza merita fotografiata. Asa ca nu vei pierde cele mai frumoase imagini cu invitatii de la nunta ta. Noua ne place sa il numim paparazzi  .

Care este rolul cabinei foto la nunta?

Rolul cabinei foto la nunta este sa tina invitatii activi, distrati si sa creeze amintiri unice. Cabina foto este un magnet care atrage invitatii sa faca poze de grup cat mai haioase sau selfie-uri demne de postari pe social media. Invitatii vor crea amintiri memorabile si vor vorbi despre experienta de la cabina foto mult timp dupa nunta . Poza 2 - Dif intre fotograf si cabina foto Asa cum stii, la nunta vei invita cele mai apropiate persoane din viata ta si a jumatatii tale ❤️. Acestia celebreaza impreuna un moment important din viata voastra, asadar merita sa se bucure de o experienta inedita si interactiva. Prezenta unei cabine foto la nunta ajuta atunci cand vrei sa te asiguri ca nimeni nu sta la masa, fie pentru ca danseaza, fie pentru ca se fotografiaza.

Imi trebuie si cabina foto la nunta daca am fotograf?

Din experienta noastra, am observat ca multi miri isi pun aceasta intrebare. Asa cum spuneam in paragrafele anterioare, atat fotograful cat si cabina foto au roluri importante si distincte la nunta. Ce iti putem spune cu certitudine este ca cele doua servicii nu se incurca reciproc, ci se completeaza armonios. Poza 3 - Dif intre fotograf si cabina foto Fotograful surprinde in imagini intreaga nunta (de la prima ora a diminetii pana la finalul petrecerii de la local). Cabina foto este o sursa de divertisment, care aduce distractia si imprima ipostazele amuzante pe poze. Da, merita sa ai si cabina foto la nunta pentru partea de distractie! Invitatii sigur nu vor avea timp sa se plictiseasca daca au cabina foto la dispozitie. Acestia pot face nenumarate poze individuale sau de grup. Fie aleg sa faca poze mai serioase sau in care se stramba, poze in care zambesc timid sau in care rad in hohote, purtand cele mai haioase accesorii din recuzita cabinei foto.  Cu alte cuvinte, atat fotograful cat si asistentul de la cabina foto vor face echipa buna impreuna. Se vor asigura ca pozele de la nunta ta vor fi reusite si calitative, iar invitatii vor fi incantati de ambele tipuri de servicii. Super beneficiu: vei avea o colectie impresionanta de poze pentru albumele de nunta  . Mai departe, te poti informa despre tipurile de cabina foto existente la noi in tara, precum si avantajele fiecareia “6 tipuri de cabina foto. Afla care ti se potriveste“.

Publicat in 1 Mar 2018 la 06:12:00 si actualizat in 10 Mar 2020

Nu uita sa distribui articolul!

Articole similare

You have Successfully Subscribed!