Ce Este Cabina Foto Si Cum Te Ajuta La Nunta

by

Lectura: 3 min
Conform ultimelor date statistice furnizate de Eurostat, in anul 2017 au avut loc 142.613 casatorii in Romania. Dintre acestea, 24.257 de casatorii au avut loc in Bucuresti. Asa cum probabil ai observat, fenomenul “cabina foto” a cunoscut un trend ascendent in Romania, in ultimii ani. Putem confirma aceasta afirmatie chiar si noi, iar explicatia este simpla.  De la un an la altul, numarul de nunti la care noi participam cu cabinele foto Cheerup … s-a triplat!  Este aproape imposibil sa nu fi intalnit pana acum la un eveniment o astfel de sursa de divertisment. Daca totusi nu ai interactionat cu o cabina foto pana acum, nu este nicio problema. Iti vom dezvalui noi toate secretele care ii stau la baza :D.

Ce este cabina foto?

Cabina foto sau photo booth-ul reprezinta un sistem de fotografiere bazat pe distractie si mai ales pe interactiune intre oameni. De regula, cabinele foto sunt formate dintr-un aparat foto amplasat intr-o carcasa din diverse materiale (lemn, metal, plastic, etc.), in diverse forme, colorate si inscriptionate cu logo-ul brand-ului care ofera acest serviciu. Nelipsite sunt accesoriile pentru lumini (umbrela pentru blit si reflector), laptop-ul sau tableta si imprimanta pentru printarea fotografiilor.

Motive ca sa alegi Cabina Foto la nunta

Te intrebi de ce tot mai multi miri aleg cabina foto pentru nunta? Motivele sunt multiple.

1. Interactiune

Din experienta noastra la evenimente, mirii isi doresc o nunta perfecta, de la care sa nu lipseasca voia buna pentru ei si invitati. De asemenea, mirii aleg serviciul de cabina foto pentru nunta cu scopul de a-si tine invitatii “ocupati” in momentele in care nu vor sa danseze, dar vor totusi sa se distreze. Uneori, la inceputul sau la finalul petrecerii poate sa intervina monotonia, iar cabina foto joaca rolul de erou in aceste momente. Nu de putine ori ni s-a spus ca o cabina foto ajunge sa fie “atractia serii” pentru ca ii ajuta pe miri sa tina invitatii activi si sa nu intervina plictiseala la petrecere.

2. Amintiri

Asa cum stii deja, cele mai frumoase amintiri sunt pastrate in fotografii. Iata un motiv in plus pentru care cabina foto la nunta este o idee buna de pus in aplicare. Daca tot am mentionat de amintiri prin fotografii, atunci merita sa vorbim si despre elementul amuzant. Cum transformi experienta foto intr-o sursa de amuzament? Folosesti accesorii haioase care starnesc rasul. Astfel, invitatii se pot simti ca la un mic carnaval, unde se pot accesoriza cu recuzita colorata si variata. In plus, exista si acele placute cu mesaje funny, specifice nuntii. Pentru o experienta si mai haioasa, le poti personaliza cu mesaje concepute de tine. props-cabina-foto-cheerup Si daca tot am adus vorba despre invitati, tot din experienta noastra iti spunem ca absolut toata lumea de la nunta este atrasa de cabina foto. Asa ca nu te ingrijora pentru ca atat cei tineri, cat si invitatii de varsta a 3-a vor dori sa faca poze. Da, isi pun chiar si palarii si ochelari colorati, ce credeai?

3. Marturii

Un alt rol important pe care il joaca o cabina foto la nunta este cel de “creator de marturii”. Fie ca pozele printate sunt insotite de o banda magnetica sau nu, se pot incadra cu usurinta la categoria “marturii de nunta”. Asadar, poti bifa de pe lista si aceasta grija. Invitatii chiar apreciaza astfel de suveniruri care se pot realiza la o cabina foto. Va fi intotdeauna o surpriza pe placul tuturor :). marturii-cheerup In plus, chiar si invitatii pot lasa mirilor suveniruri. Cum? Prin intermediul unui guestbook :). Acolo pot scrie urari pentru tanarul cuplu casatorit si pot sa lipeasca o poza facuta la cabina foto, ca amintire.

4. Distractie

Anterior in acest articol am mentionat ca interactiunea dintre oameni este unul dintre punctele forte pe care se bazeaza conceptul de cabina foto.

Ca atare, pentru o experienta interactiva completa, asistentul de la cabina foto intretine o atmosfera plina de umor si relaxare. Este important pentru invitati ca omul de la cabina foto sa fie volubil, amuzant (in limitele bunului simt) si mai ales sa dea dovada de profesionalism. Practic el se va asigura de bunul mers al distractiei de la cabina foto si va avea grija ca toata lumea sa primeasca pozele printate. Ne bucuram ca ai aflat cateva dintre secretele care fac din cabina foto o experienta interactiva si amuzanta pentru invitatii de la nunta. Mai departe, te invitam sa citesti articolul “Care este diferenta dintre fotograf si cabina foto“, din care vei afla beneficiile ambelor servicii.

Publicat in 18 Mar 2019 la 10:08:00 si actualizat in 10 Mar 2020

Nu uita sa distribui articolul!

Articole similare

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!