Cum pregatesti bugetul pentru o nunta reusita?

Nuntile costa ๐Ÿ˜…, e un lucru bine stiut. Iar odata ce te impaci cu gandul ca vei avea o cheltuiala mare, e important sa cunosti unde se duc banii, ca sa stii unde apar costuri ascunse sau unde poti economisi.

Wedding Budget Tracker este un template excel ๐Ÿ“Š, gata pregatit pentru completare. Am pus la un loc cele mai importante categorii de cheltuielipe care le faci la o nunta. Pentru inceput poti estima suma pentru fiecare serviciu sau produs pentru a vedea daca te incadrezi in bugetul propus. Budget Tracker-ul te ajuta sa ai o imagine de ansamblu, vei identifica foarte repede lucrurile pe care le poti exclude din nunta pentru a face loc altui serviciu mai scump sau mai de calitate. Poate te costa prea mult marturiile si ai putea renunta la ele in favoarea unui band bun. ๐ŸŽค ๐ŸŽท ๐ŸŽป

Multe dintre servicii & produse le vei plati ๐Ÿ’ธ de-a lungul a catorva luni, de aceea e bine sa ai la indemana acest Wedding Budget Tracker ca sa le urmaresti ๐Ÿ‘€, sa stabilesti cand trebui sa faci anumite plati si cat va fi nevoie sa sacrifici lunar din salariu.

Descarca GRATUIT Sablonul pentru Bugetare Cheltuieli