JW MARRIOTT – BLACK & WHITE PARTY

Mini Interviu cu Emanuela Anton, HR Manager

Este al 3-lea an in care cabinele foto Cheerup anima atmosfera la petrecerile JW Marriott si suntem foarte recunoscatori pentru incredere. De ce ati ales sa colaboram si in acest an la petrecerea asociatilor?

„Pentru ca intotdeauna veniti cu idei funny si sunteti in ton cu tematicile noastre. Nici o misiune nu este imposibila pentru voi. Awesome team!”

In aceasta perioada am fost alaturi de voi atat la petrecerile interne cat si la evenimentele organizate pentru oaspetii hotelului. Ce crezi ca este important sa includa serviciile de cabina foto pentru o experienta impecabila specifica unui hotel de 5 stele?

„Flexibilitate la cerintele oaspetilor; sa fiti mereu in tune in tot ceea ce faceti.”

Cum ti se pare colaborarea cu noi (pregatiri, design, logistica, interactiunea echipei la eveniment, etc.)?

„Sunteti de-ai casei, intelegeti foarte bine toate ideile noastre si ne ajutati sa punem in practica ceea ce ne dorim. Sunteti foarte bine organizati, proactivi si mereu cu zambetul la voi. Momentul vostru este mereu asteptat cu nerabdare iar pozele de dupa sunt…de neuitat!”

Ce iti place cel mai mult la Cheerup?

„Ca sunteti foarte actuali, autentici si creativi.”

De ce ai recomanda serviciile Cheerup?

„Pentru ca sunteti ceea ce are nevoie oricine organizeaza astfel de momente. Multumesc mult pentru tot sprijinul oferit de fiecare data! You own the stage!”

Nu uita sa distribui articolul!