Doua tipuri de cabina foto pentru nunta. Afla care ti se potriveste!

Doua tipuri de cabina foto pentru nunta. Afla care ti se potriveste!

Esti in febra pregatirilor. Cauti furnizori si tipuri de cabina foto in stanga si in dreapta. Dezbati cu familia, analizezi, compari, faci liste cu argumente pro si contra si cel mai probabil, timpul te preseaza. Oh, Doamne! Sunt atatea tipuri de cabina foto pentru nunta!

Stim deja ca poate fi destul de stresant procesul de luare a deciziei privind serviciile dedicate nuntii, mai ales daca nu ai mereu la dispozitie informatia necesara pentru a alege furnizorii potriviti.

Tocmai de aceea, ne-am gandit sa iti sarim in ajutor. Vrem sa iti explicam diferenta dintre cabinele foto Cheerup, cu scopul de a-ti fi mai simplu sa gasesti varianta potrivita pentru tine.

Cele doua tipuri de cabina foto

Cabina foto Fun

Aceasta varianta de cabina foto este foarte practica din multe puncte de vedere.

Cheerup Photobooth Full Front - tipuri de cabina foto

Design-ul acesteia este unul simplu, dar in acelasi timp elegant. Inaltimea acesteia este de 2,30 m (incluzand umbrela pentru blit), iar latimea ecranului este de 12 inch (aprox. 30 de cm). Spatiul necesar pentru aceasta este de 3x3m sau 2,5x2,5m.

Cabina Foto Cheerup

Acest photo booth este util daca iti doresti o experienta amuzanta, dar ceva mai discreta sau daca spatiul din local este unul mai redus (ne fiind nevoie de un spatiu foarte extins pentru fotografiere).

cabina-foto-nunta-cheerup-nicolae-elena

Este prevazuta cu un ecran tactil prin intermediul caruia invitatii isi pot trimite fotografiile pe email sau le pot posta in timp real pe Facebook/Twitter si in plus, nu vine niciodata neinsotita de recuzita amuzanta (accesorii fizice de diverse tipuri: palarii, masti, peruci, ochelari supradimensionati, urechi de Mickey Mouse, etc.).

Propsuri-cabina-foto-cheerup

In mod firesc este ajutata de buna ei prietena, imprimanta, care o ajuta sa printeze fotografiile haioase pentru petrecareti :)).

Acum ca ai aflat detaliile tehnice, eu zic ca este timpul sa stii si ce poate sa faca Fun :):

 • permite realizarea de poze de diverse tipuri (cu 2, 3 sau 4 cadre per poza);
 • realizare de fotografii la dimensiunea 10x15 sau strips (5x7,5);
 • integrarea props-urilor amuzante (accesorii fizice);
 • integrare pe email, Facebook;
 • optiune Poze + GIF;
 • optiune pentru Greenscreen;
 • optiune filtre alb-negru/sepia.

Care sunt pachetele de servicii care se potrivesc cu acest photo booth?

 1. Collage Experience
 2. Single Photo Experience

In articolul urmator vei afla in ce constau aceste doua pachete :D.

Cabina foto Big Fun

Photo booth-ul Big Fun, asa cum ii spune si denumirea, este fratele mai mare al booth-ului Fun.

Design-ul este unul spectaculos datorita unui ecran de 42 de inch (aprox. 107 cm), sustinut de un suport metalic pe care se poate observa emblema Cheerup (click pe poze pentru a le vedea la dimensiune mai mare).

Cabina foto Cheerup Big Fun - tipuri de cabina-foto pentru nunta

Inaltimea booth-ului este de tot de 2,30 m (incluzand umbrela pentru blit), exact ca a fratiorului mai mic. Spatiul necesar pentru aceasta este de 3x3m sau 2,5x2,5m.

Recomandam cu drag aceasta cabina foto daca esti amator de o experienta inedita si daca vrei sa duci distractia la superlativ.

Cum asa? Pentru ca aceasta minunatie permite personalizarea fotografiilor cu accesorii digitale, poti lasa mesaje pe poze si poti desena. Toate acestea datorita ecranului tactil care iti permite sa te joci asa cum vrei cu pozele si sa le trimiti instant pe email sau sa le postezi pe Facebook si Twitter.

Cabina foto nunta Calin & Laura

La fel ca si in cazul cabinei foto FunBig Fun lucreaza cot la cot cu imprimanta pentru a-ti oferi amintiri memorabile sub forma de print, insotite de plicuri haioase.

Plicuri pentru poze la nunta

Fotografiile au unul sau mai multe cadre in care sunt invitati sa incapa cat mai multi dintre cei dragi tie, iar tabloul de familie sa fie cat mai complet.

Big Fun ne permite sa oferim experiente precum:

 • personalizare fotografii cu accesorii digitale, mesaje scrise si desene;
 • integrare pe email sau Facebook;
 • permite personalizarea ecranului din jurul obiectivului;
 • optiune Greenscreen;
 • optiune filtre alb-negru/sepia.

Care sunt pachetele de servicii care se potrivesc cu acest photo booth?

 1. Collage Experience
 2. Single Photo Experience
 3. Big Fun Experience

Suntem convinsi ca deja ti-ai format o idee despre cum arata cele doua tipuri de cabina foto si ce inseamna experienta Cheerup, asa ca te invit sa citesti articolul "Pachete pentru photo booth la nunta. 3 solutii de la Cheerup", in care vei afla in ce consta fiecare pachet de servicii.

Tu ce varianta de photo booth preferi? Spune-ne aici.

Rezerva Cabina Foto Cheerup Photo Booth pentru Nunta

Publicat in 28 Aug 2018 si actualizat in 20 Mar 2019

Nu uita sa distribui articolul!

Citiți și: