De ce este important sa mergi la cel putin un targ de nunti in 2019?

De ce este important sa mergi la cel putin un targ de nunti in 2019?

Asa cum stii deja, multi viitori miri cauta optiuni pentru organizarea nuntii la targuri de nunti.

Te intrebi de ce este important ca si tu sa mergi la un targ de nunti? Este simplu. In primul rand, vei primi raspunsuri la toate intrebarile privind organizarea nuntii. In al doilea rand, te poti bucura de multe beneficii pe care furnizorii ti le pot oferi.

Cine participa la targuri de nunti? Viitorii miri care sunt in toiul pregatirilor de nunta. In acest caz, ma refer la toti aceia care nu au apelat la un organizator de nunti si care vor pe cont propriu sa isi planifice nunta.

Participarea la un targ de nunti este prilejul ideal ca sa iti dezvolti ideile si creativitatea. Mai mult, furnizorii iti vor starni curiozitatea sa le testezi produsele. Daca vei decide ca vrei sa colaborezi cu acestia, iti vor fi alaturi pas cu pas pana in ziua nuntii.

Din experienta noastra, iata de ce este bine sa participi la targuri de nunti:

  • Expozantii sunt prezenti la targuri de nunti ca sa te ajute sa ai o nunta asa cum ti-ai dorit => suport in organizare.
  • Poti vedea diverse servicii destinate nuntilor. Iti va fi mai usor sa iei decizii => “Veni, vedi, amavi!” (trad. Am venit, am vazut, am indragit!)
  • Te bucuri de reduceri semnificative daca semnezi contracte la targuri de nunti. Astfel, poti economisi din bugetul de nunta => mici cadouri de la furnizori pentru tine.
  • Primesti vouchere, participi la tombole si concursuri atractive organizate de furnizori => surprize neasteptate.
  • Poti sa testezi produsele si sa afli informatii direct de la sursa, fara sa mai suni sau sa trimiti emailuri ca sa ceri oferte => eficientizare, nu gluma!
  • Primesti sfaturi direct de la profesionisti. Astfel, gasesti cele mai bune produse personalizate pentru tine => consultanta dedicata.
  • Gasesti intr-un singur loc toti furnizorii de care ai nevoie pentru organizarea nuntii => experienta completa.

Printre cele mai faimoase targuri de nunti la care noi participam se numara:

Noi suntem creatori de rasete si voie buna, iar acum ... iti marturisim un secret!

Anul acesta vom fi prezenti la targul The Wedding Day by JW Marriott, cu multe surprize si voie buna, asa cum te-am obisnuit.

Cabina Foto Cheerup pentru Nunta

Pana ajungi la targ, poti sa te informezi despre lista de servicii pentru nunti.  De asemenea, in portofoliul nostru gasesti mai multe exemple de amintiri create la cabina foto Cheerup.

Sa inceapa distractia!

Agenda-de-nunta-cheerup

Publicat in 27 Apr 2018 si actualizat in 8 Aug 2019

Categorie: Organizare Nunta

Nu uita sa distribui articolul!

Citiți și: