Ce optiuni ai pentru sablonul pozelor de la cabina foto?

by

Lectura: 3 min
Stiai ca experienta de la cabina foto poate sa iti poarte semnatura? Probabil acum te intrebi cum poti face asta. Nu, nu este nevoie sa dai un autograf pe poze . O sa discutam in cele ce urmeaza despre rama (sablonul) pozelor de la cabina foto si cum o poti alege si personaliza.

Ce inseamna “sablon/template pentru poze”?

Sablonul este rama care inconjoara cadrele de pe poze. Adica ce se vede de jur imprejurul pozelor. Acest element joaca un rol destul de important in estetica pozelor.

Ce contine sablonul pozelor de la cabina foto?

Acesta contine 3 elemente:
  • Spatiul dedicat pentru cadrele din poza;
  • Culorile si elementele de design din sablon;
  • Textul cu numele mirilor si data evenimentului.

1. Spatiul dedicat pentru cadrele din poza

Asa cum am prezentat intr-un articol anterior, pozele de la cabina foto pot avea fie un cadru, fie mai multe, in functie de preferintele tale. Daca alegi varianta de colaj, cadrele de pe poza pot avea diverse dimensiuni, arantaje in mai multe moduri pe poza. Iti aratam un exemplu mai jos: photo_booth_b2c_nunta_servicii_photo_layout_06Asadar, poti alege cadre de aceeasi dimensiune sau poti jongla, in functie de cum preferi.

2. Culorile si elementele de design din sablon

Aici intervine creativitatea. In functie de gusturile tale in materie de culori, poti alege ceea ce ti se potriveste dintr-o gama larga de optiuni. Prin “elemente de design” ne referim la simboluri, figurine, desene sau orice altceva care te inspira. In plus, daca ai o tematica anume aleasa pentru nunta, poti cere ca pe sablon sa se regaseasca acele elemente care se potrivesc tematicii. Idee: sablonul pozelor de la cabina foto poate avea aceleasi elemente, culori si acelasi font care se gasesc pe invitatiile de nunta :). Practic, astfel iti poti pune semnatura in personalizarea sablonului. Nunta ta merita sa te reprezinte in totalitate. Asadar, de ce sa nu se aplice acest lucru si in cazul pozelor de la cabina foto? The sky is the limit!

3. Textul cu numele mirilor si data evenimentului

Aceasta optiune este valabila indiferent de design-ul ales pentru poze, indiferent de numarul de cadre. Daca iti doresti ca pe poza sa apara numele tau si al jumatatii tale, precum si data evenimentului, orice furnizor de cabina foto poate sa realizeze acest lucru. Nunta-Elena-Nick-02 Daca iti doresti ca sablonul sa nu contina numele vostru si data, nu este nicio problema. Ramane mai mult spatiu pentru poze :). Cabina-foto-accesorii-digitale

Cum alegi sablonul?

Aici sunt mai multe variante, in functie de furnizorul de cabina foto. Unii furnizori au un catalog prestabilit cu mai multe modele de design din care poti alege. In acest caz se considera ca este design standard, in care se personalizeaza doar cu numele vostru si data (daca vreti). Daca iti doresti un sablon cu design personalizat de la A la Z, orientat pe o tematica anume sau pe creativitatea ta, nimic nu este imposibil. Cere si ti se va da :). In acest caz, design-ul personalizat de la A la Z este posibil sa aiba un mic cost aditional. Motivul este ca designer-ul va petrece mai mult timp in realizarea sablonului tau tematic.

Ce inseamna design standard/ design personalizat?

In acest caz, exista doua optiuni. Fie alegi un sablon cu design standard, unde exista mai multe exemple din care iti poti alege. Se personalizeaza doar numele si data evenimentului, in rest elementele de design si dimensiunea cadrelor de pe poza raman standard. Iata cateva exemple de design standard, disponibile pentru cabina foto Cheerup: Nunta-Oana-Bogdan-06photo_booth_b2c_nunta_servicii_photo_layout_02-600x400 Alternativ, exista varianta de “design personalizat” de la A la Z, asa cum am mentionat si mai sus. Se realizeaza totul de la zero, conform cerintelor tale si se adauga orice element, font, culori iti doresti. Desigur, se personalizeaza si cu nume si data evenimentului si/ sau orice alt text va doriti. Exemple de design personalizat: photo_booth_b2c_nunta_servicii_photo_layout_01photo_booth_b2c_nunta_servicii_photo_layout_03photo_booth_b2c_nunta_servicii_photo_layout_05 Atentie! Odata ce ai ales un design, acesta va aparea pe toate pozele printate la cabina foto. Se schimba doar oamenii din cadru :D. 

Publicat in 3 Apr 2019 la 13:06:00 si actualizat in 10 Mar 2020

Nu uita sa distribui articolul!

Articole similare

You have Successfully Subscribed!