Pachete pentru photo booth la nunta. 3 solutii de la Cheerup

Pachete pentru photo booth la nunta. 3 solutii de la Cheerup

Pentru ca suntem profesionisti si ne place sa gasim cele mai bune solutii pentru ca fiecare eveniment sa iasa ca la carte, am creat pentru voi 3 optiuni de pachete pentru photo booth la nunta. Scopul este sa oferim cea mai potrivita varianta care sa se plieze pe toate gusturile.

Asa cum deja ai aflat, dispunem de doua tipuri de cabina foto: cu ecran de 12 inch si cu ecran de 42 de inch.

Astfel, in cele ce urmeaza iti explicam cum putem transforma evenimentul vostru in cea mai tare experienta in materie de distractie prin oricare dintre cele 3 pachete pentru photo booth la nunta.

Intai de toate, vrem sa stii care sunt beneficiile de care te poti bucura indiferent de pachetul pe care il alegi.

Ce includ cele 3 pachete pentru photo booth la nunta

Cate fotografii puteti face?

Atunci cand distractia este in toi, noi va incurajam sa va distrati si mai mult! Astfel, puteti realiza un numar nelimitat de fotografii.

Cum si cand primiti fotografiile?

Pe loc, fie in varianta digitala, fie printata :).

Avantaj poze digitale: le puteti primi pe email si astfel puteti da share instant pe Facebook!!! De asemenea, le veti primi sub forma unei galerii online (protejata cu parola) la scurt timp dupa eveniment.

Avantaj poze printate: cu ajutorul benzilor magnetice, puteti realiza pe loc cele mai tari marturii! Evident, nu vrem ca pozele sa se piarda sau sa se deterioreze, asa ca va oferim si plicuri in care le puteti pastra.

Cum facem ca pozele sa arate cat mai deosebit?

Pentru a avea fotografii cat mai personalizate, putem realiza sablonul pozelor asa cum v-ati imaginat voi (personalizam in functie de tematica, pasiunile voastre, culori preferate, font-uri speciale, etc.)

De asemenea, putem sa dam si mai multa culoare plasand in spatele vostru un fundal fizic glamour.

Un alt model de fundal este greenscreen (fundal digital - alegeti una sau mai multe imagini pe care le doriti sa apara in spatele vostru in fotografii).

Toate fotografiile vor avea data evenimentului si numele mirilor.

Cine face fotografiile?

Si pentru ca nu ne place sa va lasam la “greu”, la eveniment va fi prezent un asistent Cheerup care va asigura voia buna si se va ocupa de tot ce tine de photo booth.

Cheerup Officer

Cheery, mascota noastra, iti va dezvalui care sunt cele 3 pachete pentru photo booth la nunta pe care le-am pregatit pentru voi.

Care este diferenta intre pachete?

Pachetul Collage Experience

Mai multe cadre pe un print = mai multa distractie!

Collage Experience

Cum arata fotografiile?

Collage Experience iti permite sa realizezi intre 2 si 8 cadre pe un print (in format 10x15cm) sau strips cu 3 sau 4 cadre pe un print (5x7,5cm), pe care le vei regasi intr-o singura poza. Practic, fotografiile vor arata precum niste mici tablouri de familie pe care invitatii le vor privi cu drag peste ani.

Si pentru ca vorbim despre distractie, sub nicio forma nu poate lipsi recuzita amuzanta, formata din props-uri cat mai diverse (palarii, peruci, masti, cartonase cu mesaje amuzante, etc.).

De ce sa alegi Collage Experience?

Fiecare invitat din poze va primi cate un exemplar de poza printata, asta pentru ca fiecare persoana draga voua sa se bucure de amintiri irepetabile de la un eveniment atat de special din viata voastra.

In plus, varianta aceasta de pachet are un pret mai accesibil, astfel incat nu va trebui sa aloci un buget foarte mare pentru photo booth si poti astfel sa mai economisesti bani pentru...luna de miere :D.

Merge cu….ambele tipuri de photo booth.

Iata cateva exemple de poze sub forma Collage Experience:

Collage 10x15cm

Nunta-Andreea-Narcis-04-1024x689

Collage strips 5x7.5cm

Daca sunteti amatori de dinamism si amuzament, optiunea GIF poate fi o idee interesanta. Realizati 3 fotografii distincte, iar la final acestea se vor uni in una singura, cu cele 3 cadre derulandu-se in ordinea in care au fost facute.

Pachetul Single Photo Experience

Un cadru larg, cat mai multe zambete!

Single Photo Experience

Cum arata fotografiile?

In acest caz, ceea ce difera fata de pachetul Collage Experience este formatul pozelor.

Acestea vor avea un singur cadru pe poza si practic acesta se va intinde pe toata lungimea fotografiei (doar 10x15cm).

Merge cu….ambele tipuri de photo booth.

Exemple fotografii pe modelul Single Photo Experience:

cabina_foto_b2c_nunta_servicii_photo_10

Pachetul Big Fun Experience

Big Fun Experience

Interactiune, nu gluma! Distrati-va copios in fata unui ecran de 42 de inch!

Cum arata fotografiile?

De preferat cat mai trasnite, "Big Fun Experience" evident!

Ca atare, va punem la dispozitie un set special de props-uri...digitale. Da, exact! Puteti interactiona chiar voi cu photo booth-ul!

CUM? Va fotografiati intr-un singur cadru, apoi personalizati cu ajutorul touch screen-ului cu care este prevazut cabina foto. Adaugati props-uri digitale, lasati mesaje amuzante sau desenati direct pe poza. Liber la imaginatie!

Daca este musai, aducem si props-urile fizice, nu va faceti griji! Acesta este cel mai complex dintre cele 3 pachete pentru photo booth la nunta.

Acest tip de pachet merge cu….photo booth-ul cu ecran de 42 de inch.

Cam asa s-au distrat mirii cu ajutorul cabinei foto cu accesorii digitale:

Wedding-Cheerup-1

Care este varianta ta preferata? Te asteptam sa ne spui pe care dintre aceste tipuri de pachete pentru photo booth la nunta il preferi, iar noi facem tot posibilul sa te bucuri de o experienta inedita pe care nu o vei uita prea curand.

Daca nu ne crezi pe cuvant, iti propun sa citesti un articol in care Maria (mireasa) iti va marturisi experienta sa cu Cheerup photo booth.

Rezerva Cabina Foto Cheerup Photo Booth pentru Nunta

Publicat in 29 Aug 2018 si actualizat in 20 Mar 2019

Nu uita sa distribui articolul!

Citiți și: