GIF Booth - de ce sa il aduci la petrecerea ta?

GIF Booth - de ce sa il aduci la petrecerea ta?

Daca ai ajuns pe aceasta pagina probabil organizezi o petrecere si te-ai gandit la un GIF Booth dar nu esti foarte hotarat. Știm cum e...

Printre toate telefoanele, invitațiile, meniurile și alte detalii logistice de care trebuie să te ocupi, încă îți mai arde de distracție? Ei bine, avem o veste bună pentru tine!

Gândește-te așa: cele mai tari petreceri de firma, conferinte sau festivaluri sunt cele despre care încă se vorbește după câteva luni, un an sau chiar mai mult.

gif booth cheerup team

Când crezi tu că se aduce vorba cel mai des despre un eveniment care a avut loc? Te lăsăm puțin să te gândești...

Răspunsul se găsește în... poze! Fiecare moment imortalizat de la o petrecere, fie că e vorba de o poză de grup haioasă, un moment simpatic dintr-un dans ori un grup de prieteni care se strâmbă, stârnește hohote de râs chiar și la mult timp după ce a avut loc.

Totuși, dacă o poză face cât o mie de cuvinte și râsete, oare cât face... un GIF? :)

GIF-urile sunt printre cele mai populare imagini care circulă pe net. De obicei, lumea preferă să vadă un GIF în locul unui filmuleț, pentru că e scurt, mai simplu de văzut și poate să transmită o emoție la fel de puternică.

Vrei să-ți distrezi prietenii cu GIF-uri de la petrecerea ta? Pentru asta există GIF Booth!

Ce este GIF Booth?

gif booth cu logo

Ai auzit de Photobooth Interactiv? GIF Booth este la fel, dar rezultatul final este mai mult decât o poză; e o succesiune de poze în care te poți manifesta cum vrei tu! Poți adăuga logo-ul firmei tale sau un text personalizat pe fiecare GIF, în funcție de tematica petrecerii tale!

În felul acesta, fiecare invitat care își face propriul GIF va ține minte evenimentul tău și chiar se va lăuda că a fost acolo.

GIF Booth înseamnă mai mult decât să faci poze în fața unui touchscreen. Această cabină magică adună laolaltă prietenii sau colegii de la firmă în fața unui ecran și îi transformă într-o gașcă veselă, pusă pe năzbâtii, indiferent de vârstele sau funcțiile lor. Mai mult decât atât: momentul e imortalizat într-o succesiune de imagini sau chiar un mini-video, care poate fi distribuit pe email sau direct în rețelele de socializare.

gif booth cheerup 12inch

Wow! Cui nu i-ar plăcea „să întâlnească” o astfel de cabină la o petrecere?

Ce trucuri poți face cu GIF Booth

Ți-am stârnit curiozitatea? Ca să aduci cabina de GIF Booth la petrecerea ta, tot ce trebuie să faci este să îi găsești un spațiu de 6 metri pătrați unde să o așezi. Trebuie să iei în considerare și poziționarea, pentru că, la scurt timp după ce începe petrecerea, invitații tăi vor sta la coadă ca să apară într-un GIF. :)

Odată instalată cabina, distracția poate să înceapă. Iată ce opțiuni îți oferă GIF Booth:

1. GIF simplu sau imagine statică

Surprinde momentul chiar așa cum s-a petrecut! În modul „GIF only”, camera foto va capta mai multe cadre, timp în care tu și prietenii tăi vă puteți mișca în voie. Fiecare cadru va fi pus cap la cap și vor rula unul după altul, la un anumit timp, ales de tine.

 

gif booth simplu

Dacă preferi, poți salva atât GIF-ul cât și cadrele separat, ca imagini statice. Ambele variante sunt de efect pentru orice petrecere cool!

2. GIF cu overlay personalizat

Vrei ca GIF-ul sau pozele făcute să poarte emblema evenimentului tău sau a companiei tale? Nicio problemă! Putem adăuga logo-ul sau orice element grafic dorit de tine pe fiecare cadru al GIF-ului!

gif booth coca-cola

Imaginează-ți privirea de pe chipul colegilor care nu au reușit să ajungă din cauză că „a intervenit ceva”. Neprețuită :)

3. GIF Printat? 

Este simplu, doar activam optiunea si personalizam modelul pozei in care vor aparea cadrele din GIF.

GIF Booth Print

4. De la GIF la Video

Vrei să ții pasul cu moda în tehnologie? Salvează-ți GIF-ul și în format .mp4, sub forma unui loop de imagini pentru a fi postat pe Instagram.

GIF_booth_activare_servicii_gif_boomerang_017

5. Sharing is caring!

Odată ce ai creat GIF-ul așa cum îți dorești tu, ar fi păcat să nu îl distribui în rețelele de socializare, nu-i așa?

După ce GIF-ul a fost salvat, ți-l poți trimite pe email sau îi poți da share direct pe Facebook, să se amuze și prietenii din lista ta.

Gândește-te cum va arăta wall-ul tău de Facebook după ce va fi plin cu postări de la petrecerea ta! Aceștia sunt cu adevărat indicatorii unui eveniment reușit!

Organizezi o petrecere în viitorul apropiat si cauti un GIF Booth?

Fie că e petrecere de firma, targ, conferinta sau campanie de marketing, GIF Booth-ul Cheerup îți va distra oaspeții atât de tare încât se vor lăuda că au fost la petrecerea ta.

Dă-ne un semn și hai să îți facem petrecerea memorabilă.

Pentru zile fericite,
Ai voștri Cheerup

New call-to-action

Publicat in 26 Oct 2016 si actualizat in 22 Mar 2019

Nu uita sa distribui articolul!

Citiți și: