Fotografia magnetică - dovada că ai organizat o petrecere de neuitat

Fotografia magnetică - dovada că ai organizat o petrecere de neuitat

Știi care este cel mai simplu mod de a afla dacă petrecerea ta a fost o reușită? Numărul de fotografii cerute la final de invitații tăi. Sau, în fine, nu chiar la final, ci atunci când echipa Photobooth-ului Cheerup își încheie misiunea :) . Pe lângă mulți alți indicatori vizibili cu ochiul liber, reușita unei petreceri chiar se poate măsura în numărul cererilor pentru fotografii magnetice.

fotografii magnetice

De ce contează numărul de fotografii magnetice cerute

Hai să-ți explic: oamenii vin în fața Photo Booth-ului, se distrează atunci când își adaugă diverse accesorii, râd și glumesc unii pe seama altora, iar la final noi le oferim posibilitatea de a păstra atât fotografia originală, cât și pe cea personalizată.

De obicei, unii se mulțumesc doar cu atât, fiind preocupați mai mult să-și distribuie pozele pe rețelele de socializare.

Marea majoritate, însă, vrea mai mult decât atât. Întreabă dacă nu cumva există posibilitatea de a păstra fotografiile pe bandă magnetică.

fotografii-magnetice

Nimic mai simplu pentru noi: printăm fotografia aleasă în câteva secunde, apoi o lipim de o bandă magnetică și o înmânăm invitaților.

Practic, dacă ai o nuntă de organizat, ai scăpat de grija mărturiilor. Dacă vorbim despre un eveniment corporate, reclamă mai bună decât aceasta nici că poate exista.

Fotografii magnetice vs magneti de frigider simpli

Avantajul unei fotografii magnetice față de clasicul magnet constă în faptul că prima poate reține cele mai importante aspecte ale unui eveniment. Te-ai fotografiat alături de colega de birou, căreia i-ai aplicat un accesoriu pe cât de ciudat, pe atât de vesel - ați râs, v-ați distrat - gata, Photobooth-ul a înregistrat toate fazele, iar la final le poți alege pe cele mai reușite.

fotografii magnetice frigider

În momentul în care invitații vor dori fotografia în format magnetic, practic vei avea garanția că totul a decurs de minune și că ei se vor mândri cu faptul că au fost prezenți acolo. Nu uita unde își amplasează oamenii, de obicei, magneții ori fotografiile magnetice: pe frigider sau în alte locuri vizibile de acasă ori de la birou :)

Prin urmare, a alege să anunți dinainte că invitații pot primi în timp real fotografiile preferate în format magnetic, poate fi o strategie câștigătoare.

Nu uita ca pe site-ul nostru poti alege singur experienta pe care doresti sa o oferi invitatilor.

Pentru zile fericite,
Ai voștri Cheerup

New call-to-action

Publicat in 4 Nov 2016 si actualizat in 18 Mar 2019

Nu uita sa distribui articolul!

Citiți și: