De ce adora oamenii sa apara intr-un GIF cu fundal animat

De ce adora oamenii sa apara intr-un GIF cu fundal animat

De când ne știm, am fost pasionați de fotografie. Atât noi, cât și prietenii noștri, cât și prietenii lor, cu toții suntem pasionați într-o formă sau alta de fotografie. Trăim vremuri în care fotografia e mai importantă ca niciodată, iar GIF-ul și video-urile domină internetul.

Dovada? Deschide-ți pentru o clipă Facebook-ul sau Instagram-ul. Oamenii se împart în două categorii: cei cărora le place să apară în poze și cei cărora le place să se uite la poze.

Indiferent în care din aceste categorii te încadrezi (poate chiar în amândouă), cu siguranță dacă ai vedea un GIF Booth la un eveniment, te-ai apropia de el, măcar de curiozitate.

GIF_booth_activare_servicii_gif_001-1

De asta e mereu plin de oameni în jurul unui GIF Booth: sunt curioși să vadă ce se întâmplă. Cei îndrăzneți fac un pas înainte: se grupează în fața ecranului tactil și se mișcă în voie, în timp ce dispozitivul îi fotografiază în diferite ipostaze. La final, au obținut un GIF haios, pe care abia așteaptă să îl distribuie pe Facebook.

Cum ar fi dacă ți-am spune că poți apărea într-un GIF fără să se știe unde ești de fapt?

Ei bine, pentru asta sunt GIF-urile cu fundal animat.

Ce înseamnă GIF Booth cu fundal animat?

Imaginează-ți conceptul de Photobooth Interactiv dus la un alt nivel! Echipa veselă de la Cheerup a ajuns acolo și poate aduce la petrecerea ta primul GIF Booth care face imagini cu fundal animat din România!

Dacă GIF Booth-ul te ajută să captezi momentele simpatice de la petreceri așa cum s-au întâmplat, GIF Booth-ul cu fundal animat te ajută să schimbi fundalul GIF-urilor tale cu unul pe care îl preferi.

Astfel, te poți mișca în voie oriunde în spațiu, într-o discotecă luminoasă, pe scena unui concert sau în mijlocul unui deșert! Nu contează unde ești, atât timp cât tu apari în prim plan.

GIF_booth_activare_servicii_gif_greenscreen_001yh

Funcția de creare a unui GIF cu fundal animat constă în decuparea persoanelor care apar în prim plan în fiecare cadru fotografiat și suprapunerea lor cu un fundal GIF animat ca să se creeze un efect special. De toată partea tehnică ne ocupăm noi, astfel încât ție și prietenilor tăi vă rămâne doar să vă alegeți fundalul dorit.

În doar câteva minute, GIF-ul cu fundal animat va fi gata de lansat pe rețelele de socializare! E o întreagă nebunie, nu-i așa?

Oamenii adoră să apară într-un GIF cu fundal animat!

La orice petrecere și nu numai, oamenii se adună laolaltă în jurul GIF Booth-ului. Tuturor le place să facă poze și se simt bine când apar în ele... așa că, imaginează-ți cât de mult și-ar dori să apară într-un GIF!

Totuși, un GIF cu fundal animat este altceva. Poza se face având pe un fundal monocrom, astfel încât să poată fi înlocuit cu ușurință fundalul. Accentul se pune pe oamenii din poză iar fundalul este un element care accentuează distracția. Așadar, într-un GIF cu fundal animat, nu contează neapărat unde ești, ci cu cine ești și ce faci. :)

GIF_booth_b2b_servicii_gif_greenscreen_animat_02-1GIF Booth-ul de la Cheerup alături de gașca noastră veselă îți transformă evenimentul într-unul plin de momente haioase și îți apropie invitații. Experiența plăcută e creată chiar din primul minut al petrecerii, îndată ce e instalată cabina magică.

Organizezi un eveniment în Cluj, București sau împrejurimi?

Dă-ne de veste! Suntem pregătiți cu o cabină foto și o grămadă de accesorii care te ajută să îți personalizezi pozele și să le adaugi elemente reprezentative ale petrecerii tale.

Cine nu dorește să apară într-un GIF atunci când are ocazia, nu-i așa?!

GIF_booth_activare_servicii_gif_004Oferă-le și tu această ocazie invitaților tăi! Cu siguranță vor păstra GIF-urile cu fundal animat în care apar, se vor lăuda cu ele în rețelele de socializare și, cine nu a putut să ajungă la petrecerea ta va face tot posibilul să vină data viitoare!

Lasă-ne să aducem fericirea la evenimentul tău și să-ți molipsim invitații cu bucurie! La asta ne pricepem cel mai bine! :)

Pentru zile fericite,
Ai voștri Cheerup

New call-to-action

Publicat in 1 Nov 2016 si actualizat in 22 Mar 2019

Nu uita sa distribui articolul!

Citiți și: