Criteriile De Care Trebuie Sa Tii Cont Cand Iti Organizezi Nunta

Criteriile De Care Trebuie Sa Tii Cont Cand Iti Organizezi Nunta

Hello draga viitoare mireasa!

Am revenit cu cateva sfaturi legate de ce este bine sa stii atunci cand iti organizezi nunta in mod independent, impreuna cu viitorul sot. Iti voi prezenta pe scurt elementele principale de care trebuie sa tii cont pentru a avea o nunta perfecta.

  • Consultati-va si alegeti impreuna data nuntii in functie de criteriile pe care le considerati importante pentru voi (anotimp, zi a lunii sau orice alta simbolistica). In functie de anotimpul in care doriti sa aveti nunta, este important sa tineti cont si de conditiile meteo si sa luati in calcul toate aspectele in cazul in care optati pentru o nunta in aer liber.
  • Este vital sa stabiliti un buget estimativ si un numar estimativ de invitati. Stiu, este greu sa estimati inca de la inceput cat va costa intregul eveniment, insa este bine sa stabiliti o limita in care sa va incadrati cat de cat. Am inclus stabilirea numarului de invitati in aceeasi etapa cu bugetul deoarece sunt doua entitati interdependente. Cu cat numarul de invitati este mai mare, cu atat si bugetul trebuie sa fie pe masura.
  • Mai departe iti recomand sa te ocupi de cununia civila si cununia religioasa, in functie de data nuntii, de disponibilitatea starii civile de care apartineti si biserica la care doriti sa va cununati religios.
  • Acum urmeaza etapa cea mai distractiva: alegerea furnizorilor. Aceasta etapa este cea mai importanta pentru ca totul va iesi in functie de cei pe care vi-i alegeti sa fie parte din evenimentul vostru. Vom discuta ulterior mai in detaliu despre intregul “arsenal” de furnizori.
  • Organizare = eficientizare! Aici ma refer la faptul ca este vital sa faci un “to do list” din timp tocmai pentru a fi gata la timp cu tot (agenda de nunta despre care ti-am mai povestit)
  • Dupa ce toate acestea vor fi bifate, va urma ziua mult asteptata, pentru care trebuie sa va organizati in mod relaxat si avand grija la cateva detalii care cu siguranta vor face diferenta. Vom povesti si despre acest moment intr-o alta “pastiluta informativa” :)

In cazul in care iti organizezi nunta singura si vrei sa stii detalii despre cele enumerate de mine mai sus, click aici pentru a vedea pe larg despre ce este vorba.

➡ Agenda de Nunta Cheerup - Descarcă GRATUIT Acum!

Publicat in 11 Feb 2018 si actualizat in 4 Mar 2019

Nu uita sa distribui articolul!

Citiți și: