Vom Fi Prezenti La Targul De Nunta The Wedding Day

Vom Fi Prezenti La Targul De Nunta The Wedding Day

Odata cu inceperea anului se da startul multor targuri de nunti. Furnizorii se intrec in oferte si servicii deosebite care satisfac chiar si cele mai pretentioase gusturi.

In acest sens, merita sa participi la targuri de nunti. Credem acest lucru pentru ca ti-ar fi util sa vezi ce optiuni ai si care sunt pasii pentru a avea nunta visata.

Noi deja stim ca iti doresti sa ai o nunta reusita, iar pentru asta iti venim in ajutor cu o veste buna! Pentru ca ne place sa raspandim fericirea, te anuntam pe aceasta cale ca Cheerup va fi prezent la targul The Wedding Day.

Ca o paranteza, iti marturisesc un secret despre noi: Cheerup si JW Marriott sunt parteneri inca din anul 2014 pentru evenimente tip wedding si nu numai.

Targul de nunta, The Wedding Day, este organizat de prestigiosul JW Marriott pe 26 si 27 ianuarie 2019

Acolo vei cunoaste furnizori de diverse servicii pentru nunta si te poti inspira pentru meniuri delicioase, vestimentatie de nunta pe toate gusturile, bijuterii fine, decoruri splendide si servicii de divertisment variate. Suna bine, nu?

Mai venim cu o veste buna! Intrarea este libera, asa ca ai inca un motiv pentru care merita sa investesti timp in participarea la targ.

Wait! Vestile bune nu se opresc aici. Iata inca un motiv pentru care merita sa ajungi la targ. Echipa Cheerup a pregatit surprize pentru tine si perechea ta daca ne vizitati la The Wedding Day (vom fi in foaier, langa Sala Grand Ballroom de la et. 1).

Promitem sa impartasim din experienta si ideile noastre pentru ca tu sa ai o nunta “condimentata” cu distractie pentru toti cei prezenti la eveniment. Cum facem asta? Prin intermediul photo booth-urilor care aduc bucurie la evenimentele la care participam inca din anul 2013.

Noi suntem nerabdatori sa te cunoastem si te asteptam cu drag la The Wedding Day!

Ne vedem acolo!

Publicat in 17 Ian 2019 si actualizat in 18 Mar 2019

Nu uita sa distribui articolul!

Citiți și: