4 beneficii cheie: Cheerup Photo Booth la Petrecerea de Firma

4 beneficii cheie: Cheerup Photo Booth la Petrecerea de Firma

Nu este exagerat să zicem că petrecerile de firma sunt un moment special pentru toata echipa. Iar companiile ar fi de acord cu noi, pentru că pregătirile pentru aceasta sunt tot timpul un subiect actual.

Știm, sunteți în mare căutare de locație, tematică, muzică, catering și multe alte lucruri care nu ne-ar putea trece prin cap decât dacă v-am vedea agenda plină de notițe, întâlniri, planificări și poate un pătrat desenat nervos în colțul paginii. Iar scopul acestor pregătiri agitate nu poate fi decât unul singur: să se distreze toată lumea la petrecere. Ușor de zis, greu de făcut. În teorie. În practică, există Cheerup Interactive Photobooth, pentru că la capitolul distracție noi vă putem ajuta.

Și există 4 lucruri de care o să vă bucurați la petrecere împreună cu noi. Aceste 4 lucruri se întâmplă a fi și beneficiile de care veți avea parte, pe care noi le numim în felul următor: Spărgătorul de Gheață, Voie bună, Dovada Distracției și Mesajul.

1. Spărgătorul de gheață

Orice petrecere trebuie să înceapă de undeva. Ce-ar fi să înceapă cu poze în stil Cheerup? Nu trebuie să fiți pregătiți, aranjați, etc., pentru că orice se rezolvă cu acessoriile noastre digitale. Garantăm că o să ridice moralul invitaților și petrecerea va începe cu bună dispoziție.

2. Voie bună

Să accesorizezi poza făcută cu grupul de colegi nu poate fi decât amuzant. Cu siguranță aveți tot felul de porecle pentru fiecare, iar aceasta ar fi șansa să le puneți pe hârtie, la propriu. Accesoriile digitale Cheerup Photobooth pot fi personalizate conform tematicii petrecerii, așa că nu vă faceți griji, totul va fi exact cum ați plănuit.

3. Dovada Distracției

Pentru că printăm pozele instant, veți avea dovada distracției pe loc. Veți avea poza în mână în 15 secunde și uite așa veți putea începe să vă creați Frigiderul cu Amintiri. Iar pentru Social Media addicts, avem și opțiunea de a pune instant pozele pe profilele personale de Facebook și Twitter.

4. Mesajul

Anul nou aduce schimbări mai tot timpul așa că la petreceri se mai fac și anunțuri din partea companiei. Întrucât pro-activitatea este mereu apreciată, Cheerup Photobooth vă poate ajuta să personalizați stand-ul nostru cu mesajul pe care doriți să îl transmiteți. Dar despre beneficiile companiilor de a-și promova mesajul/brandul din interior (angajați) spre exterior vom vorbi în alt articol.

Întotdeauna există cineva la petrecere care strigă ”poză de gruuuup.” Până apare fotograful ori dispare Mihaela sau Vasile, ori se scot din buzunare 3-4 smartphone-uri și nu intră toată lumea în poză -  prea mult deranj, spunem noi. 

La petrecerea voastră, putem fi noi cei care strigă ”poză de grup”, iar voi doar să aveți grijă să vă dezlănțuiți în fața pixelilor.

Știți unde să ne găsiți.
Haideți să facem petrecerea voastră de firma una memorabilă.

Pentru zile fericite,
ai voștri Cheerup

New call-to-action

Publicat in 10 Aug 2016 si actualizat in 22 Mar 2019

Nu uita sa distribui articolul!

Citiți și: