Cabina Foto la Nunta - Afla Cand Este Bine sa o Rezervi!

Cabina Foto la Nunta - Afla Cand Este Bine sa o Rezervi!

Ok, ai decis ca vrei cabina foto la nunta. Felicitari, ai luat o decizie foarte inspirata! Probabil ca acum te intrebi cand este recomandat sa te ocupi de rezervarea acesteia.

Atunci cand vorbim despre organizarea nuntii este important sa iti stabilesti un plan de actiune.

De ce credem asta? Fara un plan in prealabil, procesul de organizare va fi ingreunat pentru ca iti va lipsi ordinea in care este bine sa te ocupi de serviciile pentru nunta. Cu alte cuvinte, risti sa nu fii gata la timp cu toate si suntem convinsi ca nu vrei sa te ocupi in mod haotic de nunta. Mai mult, eviti riscul de a pierde oportunitati care iti pot economisi o suma importanta de bani.

Cabina foto la nunta - in ce perioada este bine sa o rezervi?

Nunta-Elena-Nick-05

Din punctul nostru de vedere, este bine sa te ocupi de rezervarea unei cabine foto cu maxim 10 luni inainte de eveniment.

Atentie! Nu am ales acest interval in mod intamplator.

Inainte de a incepe cautarile si a cere oferte pentru a avea cabina foto la nunta, sunt alte etape de care trebuie sa tineti cont. Motivele sunt simple: furnizorii se contracteaza in functie de prioritati. Mai intai trebuie sa alegeti data nuntii, apoi sa rezervati localul (cele mai importante elemente din organizare). Apoi puteti sa contractati un DJ sau o formatie si furnizorul de servicii foto-video.

Dupa ce ati bifat aceste etape este recomandat sa rezervati cabina foto.

De ce e bine sa rezervi din timp cabina foto?

Stim ca este important pentru tine sa intelegi de ce fiecare etapa din organizarea nuntii trebuie bifata la timpul potrivit.

Cabina foto la nunta - Cheerup experience

Asadar, iti vom oferi 10 motive pentru care este bine sa rezervi cabina foto din timp:

  1. te asiguri ca furnizorul respectiv are un echipament disponibil pentru data nuntii tale;
  2. eviti situatia in care furnizorul preferat de cabina foto sa nu poata rezerva cabina deoarece solicitarea este prea din scurt;
  3. ai certitudinea ca ai rezervata cabina foto pe care ti-o doresti si ca furnizorul are mai multe extraoptiuni disponibile pentru tine;
  4. furnizorul va avea timp suficient pentru a gasi varianta de design personalizat;
  5. poti beneficia de discount atractiv daca inchiriezi cabina foto din timp; solicita oferta pentru cabina foto acum si vezi care sunt optiunile de discount pentru cabina foto Cheerup.
  6. daca alegi sa inchiriezi cabina foto din timp si achiti integral in avans, poti sa te bucuri de si mai multe avantaje;
  7. te poti bucura de diferite bonusuri care ti se ofera pentru contractarea cu mai multe luni inainte de eveniment;
  8. scapi repede de grija pentru distractia invitatilor;
  9. elimini de pe lista si grija marturiilor pentru invitati;
  10. vei avea mai mult timp de relaxare inainte de eveniment (chiar daca e greu de crezut, ajuta sa ai griji in minus cu o luna inainte! :)))

Cat de tarziu poti cere oferta pentru a avea cabina foto la nunta?

Daca totusi nu ai realizat ca iti doresti sa ai cabina foto la nunta inca de la inceputul organizarii, nu te ingrijora! Solutii se gasesc in orice situatie. In mod cert, poti cere oferta cu 6 luni inainte de nunta, cu 3 luni inainte sau chiar in luna in care va avea loc fericitul eveniment.  Cu toate acestea, cu cat bifezi mai devreme lucruri care tin de organizarea nuntii, cu atat de vei bucura de mai multe avantaje si vei scapa de griji in preajma evenimentului.

Daca iti doresti sa te bucuri de experienta Cheerup la nunta ta si vrei sa te ajutam cu cele mai bune sfaturi in materie de photo booth sau daca ti-am starnit curiozitatea sa vezi in ce consta oferta noastra, click pe butonul de mai jos.

Cu drag,

Echipa Cheerup

Rezerva Cabina Foto Cheerup Photo Booth pentru Nunta

Daca ti-a placut articolul nu uita sa-l distribui prietenilor!

Citiți și: