Cum alegi cea mai potrivita cabina foto (sau photo booth) pentru nunta ta?

Cum alegi cea mai potrivita cabina foto (sau photo booth) pentru nunta ta?

Se spune ca alegerile pe care le facem ne definesc. Nu intotdeauna se intampla sa stim din prima ce ne dorim sau daca primul instinct este inselator sau nu.

Este important sa cantarim bine ofertele solicitate pentru cabina foto, sa tinem cont de experienta furnizorului, de diversitatea optiunilor cu care se prezinta, de feedback-ul clientilor sai (uneori acestea ne pot ajuta involuntar sa luam mai usor o decizie) si nu in ultimul rand, de calitatea serviciului.

In plus fata de acesti factori, va mai dau un sfat: dragilor, alegeti in functie de sentimentul pe care vi-l transmite persoana cu care comunicati pentru contractare. Probabil nu realizati acum, dar acest criteriu are un rol semnificativ atat in procesul de luare a deciziei, cat si dupa ce ati ales.

Voi sunteti cei mai importanti si trebuie sa va simtiti comfortabili in relatia cu furnizorul de cabina foto. Trebuie sa simtiti ca merita pe deplin toata increderea voastra.

Pentru a sti din ce aveti de ales, trebuie sa aflati inca de la inceput care sunt toate optiunile disponibile. Puneti oricate intrebari doriti pentru a intelege pe deplin conceptul de cabina foto (sau photo booth) si purtati o discutie legata de ce va doriti pentru nunta.

Vezi Ghidul Complet - Cabina Foto Nunta

Fotografiile realizate la photo booth pot fi personalizate in foarte multe moduri, in functie de gusturi si de creativitate. Daca aveti o tematica anume, exista un dress code pentru invitati si tot decorul locatiei este setat conform ideii voastre, atunci si sablonul pozelor trebuie sa corespunda cu atmosfera. Aveti o culoare preferata sau aveti ceva ce este reprezentativ pentru relatia voastra? Perfect! Folositi-va de aceste mici secrete si astfel veti deveni mici designeri ai distractiei.

Pentru si mai multa distractie, puteti alege ca fotografiile sa fie sub forma de colaj (adica sa contina 3-4 sau mai multe cadre pe poza).

De asemenea, daca nu aveti un panou decorativ furnizat de locatie, puteti alege fundaluri fizice sau chiar sa optati pentru Green Screen si invitatii se vor fotografia avand un fundal digital in spate.

Accesorii! In ele sta toata distractia. Fiti creativi, lasati imaginatia sa zburde si realizati fotografii cat mai variate pentru cat mai multe amintiri de neuitat, care va vor umple sufletul de fericire si nostalgie cand veti ajunge... bunici.

In functie de ceea ce va doriti de la cabina foto, puteti alege si tipul de ecran preferat. Fie optati pentru un ecran mai discret, care vine la pachet cu accesorii fizice sau alegeti ecranul mare, cu care va puteti juca scriind mesaje si personalizand fotografiile cu accesorii digitale.

Stiu ca deja v-am starnit curiozitatea, va provoc la un joc.

Noi, echipa Cheerup va putem ajuta sa alegeti exact ceea ce va doriti de la un photo booth pentru nunta! Asadar, va invit pe pagina care contine ghidul complet pentru alegerea cabinei foto la nunta, unde mascota Cheery, o sa va ajute sa alegeti varianta ideala pentru cea mai distractiva nunta.

Rezerva Cabina Foto Cheerup Photo Booth pentru Nunta

Publicat in 31 Ian 2018 si actualizat in 22 Mar 2019

Nu uita sa distribui articolul!

Citiți și: