12+ idei de invitatii de nunta

by

Lectura: 3 min

Ai inceput pregatirile pentru nunta si acum probabil te afli in momentul in care te gandesti cine ai dori sa va fie alaturi in ziua cea mare. Probabil cauti idei invitatii de nunta. 

Invitatiile de nunta sunt modalitatea prin care transmiti familiei si prietenilor ca ti-ar placea sa sarbatoresti impreuna cu ei acest eveniment special. Totodata, prin invitatie le transmiti si cum ai vrea sa petreceti, le comunici atmosfera pe care o veti crea impreuna si la ce s-ar putea astepta la nunta ta.

Stilul invitatiei, culorile, textul, detaliile din invitatie – toate creaza o stare de spirit si le ofera invitatilor un sneek peek al nuntii. Va fi o nunta jucausa, una eleganta, simpla sau cu o tematica muzicala?

Daca te-ai decis deja la decorul nuntii, invitatiile pot urma aceleasi principii de design. Daca inca esti in cautare de idei, invitatiile pot fi un bun inceput de discutii despre cum ati vrea sa arate nunta voastra.

Avem cateva idei pentru tine, care te-ar putea ajuta cu aceasta decizie.

1. Idei invitatii de nunta in stil romantic

Nunta este evenimentul prin care sarbatoriti dragostea ce v-o purtati reciproc. Si asta e ceea ce doriti sa se regaseasca si in invitatii. In acest caz, invitatiile romantice sunt alegerea cea mai potrivita.

invitatie-de-nunta-stil-romantic-inimioare invitatie-de-nunta-stil-romantic-inimioare invitatie-de-nunta-stil-romantic-inimioare

2. Idei invitatii de nunta minimaliste

Iti plac lucrurile simple si putine. Si tot in stilul acesta iti propui sa fie si invitatiile. Un element de design este suficient pentru a insoti textul invitatiei, atat cat sa-i ofere un iz de petrecere. Mai jos sunt cateva exemple de invitatii de nunta minimaliste care ar putea sa-ti placa.

invitatii-de-nunta-minimaliste invitatii-de-nunta-minimaliste invitatii-de-nunta-minimaliste

3. Invitatii de nunta hand-made

Ti-ar fi placut sa pregatesti tu invitatiile, dar sa recunoastem, sunt atatea de facut pentru nunta, incat sa faci un numar atat de mare de invitatii ar fi destul de consumator. Si atunci solutia ar fi sa alegi invitatii de nunta de tip hand-made gata pregatite. Daca stilul crafty ti-e drag si se apropie de ceea ce ai in gand, avem cateva modele care ti-ar putea face cu ochiul.

invitatii-de-nunta-hand-made invitatii-de-nunta-hand-made invitatii-de-nunta-hand-made

4. Invitatii de nunta florale

Invitatiile florale sunt elegante, moderne si romantice. Fie ca iti plac florile, cauti ceva cu ton de sarbatoare sau pur si simplu simti ca rezonezi cu acest stil, nu ai cum sa dai gres cu invitatiile florale. Poate gasesti in catalogul nostru o invitatie care se potriveste cu aranjamentul floral al nuntii sau te inspiri din invitatiile de mai jos.

invitatii-de-nunta-florale invitatii-de-nunta-florale invitatii-de-nunta-florale

5. Invitatii de nunta muzicale

Sunteti mari iubitori de muzica sau unul dintre voi e muzician, artist sau DJ? Aceste invitatii cu tematica muzicala sunt potrivite pentru nuntile in care muzica este un element central. Spune-le invitatilor ca vor avea parte de o experienta muzicala cu adevarat speciala la nunta ta.

invitatii-de-nunta-muzicale invitatii-de-nunta-muzicale invitatii-de-nunta-muzicale

6. Idei invitatii de nunta neobisnuite

Cine nu cunoaste benzile desenate “Love is..”? Invitatii tai vor retrai emotiile copilariei cu aceste invitatii neobisnuite si jucause.

invitatii-de-nunta-neobisnuite invitatii-de-nunta-neobisnuite invitatii-de-nunta-neobisnuite

7. Invitatii de nunta “nature”

Poti aduce din simplitatea si rafinamentul naturii invitatiilor de nunta. Daca ai o nunta in aer liber sau daca natura e o inspiratie si un refugiu pentru voi, aceste invitatii vor completa atmosfera evenimentului tau.

invitatii-de-nunta-nature invitatii-de-nunta-nature invitatii-de-nunta-nature

8. Invitatii de nunta cu poza

Vrei ca invitatiile tale sa se diferentieze de toate celelalte pe care le-ar putea primi familia si prietenii tai in sezonul nuntilor, dar nu stii exact cum sa le faci mai speciale

Personalizeaza invitatiile de nunta cu poza voastra. In asa fel, invitatiile vor fi unice, iar cei dragi tie vor ramane cu o amintire frumoasa.

invitatii-de-nunta-cu-poza invitatii-de-nunta-cu-poza invitatii-de-nunta-cu-poza

9. Invitatii de nunta decupate (laser cut)

Aceste invitatii de nunta decupate ofera o experienta senzoriala deosebita. E ca si cum ai primi o invitatie la un joc si cu siguranta ii vei surprinde pe cei dragi.

invitatii-de-nunta-decupate-laser-cut invitatii-de-nunta-decupate-laser-cut invitatii-de-nunta-decupate-laser-cut

10. Invitatii de nunta in functie de anotimp

Si invitatiile pot fi de sezon. Adori toamna? Agata o frunza de plicul invitatiei. Ai visat dintodeauna sa te casatoresti primavara? Aminteste-le invitatilor de culoarea si parfumul florilor de primavara.

invitatii-de-nunta-anotimp invitatii-de-nunta-anotimp invitatii-de-nunta-anotimp

11. Invitatii de nunta elegante

Nu putem nega ca invitatiile elegante sunt delicate, dar impunatoare. E cea mai importanta zi din viata voastra si meritati sa o sarbatoriti in stil grandios.

invitatii-de-nunta-elegante invitatii-de-nunta-elegante invitatii-de-nunta-elegante

12. Invitatii de nunta artistice

Iubirea e o arta. Aceste invitatii vorbesc de la sine. Spuneti-va povestea cu o invitatie artistica in stilul unei picturi.

invitatii-de-nunta-artistice invitatii-de-nunta-artistice invitatii-de-nunta-artistice

13. Invitatii de nunta colorate

Vrei ceva simplu, dar o nota de culoare intotdeauna are un efect puternic. Ai nevoie doar de un plic colorat ca invitatie sa fie de nerefuzat.

invitatii-de-nunta-colorate invitatii-de-nunta-colorate invitatii-de-nunta-colorate

14. Invitatii de nunta vintage

“A fost o data ca niciodata…”.  Te fascineaza petrecerile din trecut si acum e momentul sa iti creezi propria poveste. Cu aceste invitatii, ii vei duce pe cei dragi intr-o calatorie intr-o alta epoca.

invitatii-de-nunta-vintage invitatii-de-nunta-vintage invitatii-de-nunta-vintage

Care sa fie din cele de mai sus? Fa un top 5 idei invitatii de nunta si vezi ce spune si partnerul tau.

Pasul urmator ar fi sa decizi textul de pe invitatie. Avem cateva idei care te vor ajuta, pe care le poti vedea aici “Idei de texte pentru invitatiile de nunta”.

Spor la pregatiri!

Publicat in 13 Dec 2019 la 08:58:00 si actualizat in 10 Apr 2020

Nu uita sa distribui articolul!

Related Posts